Klockan du inte visste att du behövde – men som du inte kan vara utan.

Plastex är smart. Och det är också klockan Pebble Steel. Sen några veckor tillbaka lanserades den i Sverige och är den enda smartklockan du vill ha om du är ute efter en e-pappersklocka kompatibel med både iPhone och Android som också är användbar och snygg och dessutom med batteritid upp till 168 timmar.
Det enda du behöver göra för att använda din Pebble Steel är att ladda ner en app enkelt och gratis. Sen finns oändliga möjligheter.

”Efter en vecka med Pebble Steel på armen är jag stomförtjust och kan inte vara utan den. Enkelheten, lekfullheten och användbarheten är slående. Men den är inte bara skön att ha på handleden, det blir också trevligare i sociala sammanhang då jag snabbt kan kasta ett öga på klockan när den vibrerar till och få veta vem som ringer eller vad som står i meddelandet utan att behöva dra fram mobilen. Perfekt i affärssammanhang och på möten.”

Läs mer om klockan här.

Vi lottar inte bara ut 1, utan 2 Pebble Steel med både läder- och metallarband på mässan!
Visst vill du vinna en? Grattis, du är en av de utvalda som har möjlighet! Det enda du behöver göra är att komma till vår monter B07:79 på Elmia Subcontractor i Jönköping, gissa längden på en profil som finns på display och lämna dina uppgifter. Den som är närmast det faktiska måttet vinner.

1 Pebble Steel lottas ut kl 16:30 på onsdagen den 12 november och en på fredagen den 14 november kl 14:30.

Lycka till!

Givetvis bjuder vi också på entrébiljetten till Elmia – hämta din biljett här.