Digitala möten

Möt en specialist i smarta material

Tänk efter – har du behov av att utveckla eller tillverka en profil eller detalj i thermoplast? Något som borde ha längre livslängd, ökad funktionalitet eller lägre vikt, lägre tillverkningskostnad eller kanske ett lägre klimatavtryck?

Det kanske handlar om att utveckla ett smart lock md ökad funktionalitet, eller vidareutveckling av en befintlig list till ett fönster eller kanske tillverka en box med högre formstabilitet till ett lägre pris.

Gör som t ex Clas Ohlson, LKAB, Jackon och nyligen den norska elkedjan Elköp. De kontaktade oss med ett behov och nu är de några av våra bästa kunder.

Som ni kanske inte vet så är Plastex ett av Sveriges ledande företag inom tillverkning av detaljer, profiler och produkter i smarta material. Det har vi hållit på med i ett halvt sekel nu vilket resulterat i stor kunskap, långa och goda relationer samt en kundbas över hela Sverige i nästan alla branscher.

Prova du också! Boka ett kostnadsfritt onlinemöte med våra specialister så lovar vi att hjälpa även er med att vässa era konkurrensfördelar och öka er konkurrenskraft.

Lyckat när Plastex och Plastteknik medverkade på ELMIA Subcontractor 2019

Boka onlinemöte.

Hej, här kan du boka in ditt personliga möte med vår specialist inom ditt område.

Du kan även kontakta vår marknadschef så bokar han in rätt specialist till dig.

Jag vill ha ett kostnadsfritt möte med en specialist!

Lämna dina kontaktuppgifter och en enkel beskrivning av din frågeställning så återkommer vi med en mötesbokning med rätt specialist. Vi använder Microsoft Teams och Google Meet.

Rulla till toppen