Plastex Skellefteå rekryterar ny order / produktionsplanerare

Plastex Skellefteå rekryterar ny order/produktionsplanerare
Ny order / produktionsplanerare på Plastex Skellefteå blir Jan-Erik ”Janne” Burström. Det är resultatet efter den rekryteringsprocess som pågått under hösten.

Förväntningarna på Janne Burström är höga. Plastex har genomgått en stark utveckling de senaste åren vilket innebär att allt högre krav ställs på en effektiv och problemfri produktion. Plastex erbjudande har dessutom breddats till att innefatta både extruderade och formsprutade produkter.

– Att hitta rätt order/produktionsplanerare är viktigt för oss. Jannes personlighet, långa erfarenhet och breda kompetens gör honom mycket lämplig att axla den viktiga rollen på Plastex Skellefteå. Vi är mycket nöjda med rekryteringen, säger VD David Burén.

Plastex har också ett mycket gott rykte som tillverkare då man under många år legat i topp i Sverige när det gäller leveranssäkerhet,  något som inte räds Janne Burström som närmast kommer från en liknande roll på Nordic Light.

­– Det känns oroligt kul att få en nyckelroll i verksamheten. Plastex har gott rykte och erkänt skickliga. Jag ser verkligen fram emot att få arbeta nära alla led i verksamheten och ta ett övergripande ansvar över order och produktionsplaneringen. Det är dock min första dag idag, så nästa punkt är att ta och styra upp min första fikarast, avlutar Janne med ett skratt.

Janne Burström påbörjade sin nya roll den 1 oktober 2021

Rulla till toppen