Spännande förändringar

Förändring är det enda bestående. Detta gäller även oss på Plastex. Under första kvartalet 2019 har vi genomfört många spännande förändringar gällande ägandet i våra företag. Vi har bildat en ny grupp under Plastex Holding, där både våra specialföretag, Plastex (extrudering) och Plastteknik (formsprutning) nu ingår. På detta sätt har vi samlat hela ägarkonstellationen och all expertis i ett gemensamt, lokalt ägt företag. Det kommer att göra våra företag ännu starkare och bättre rustade för framtiden.

Partners i Plastex Holding kommer att vara Plastex VD, David Burén, VD för Plastteknik, Andreas Wiklund, inköps- och FoU-chef, Michael Johansson, försäljnings- / marknadschef, Mikael Burlin och Erik Fahlgren.

I samband med denna förändring kommer Plastex erfarna produktutvecklare och säljare, Erik Fahlgren, att ändra sin marknadsorienterade roll för att istället fokusera på vårt styrelsearbete där han fortsätter att vara en viktig del av Plastex och Plasttekniks strategiska arbete. Istället tar jag över som ny försäljare och marknadschef för Plastex.

Kvalitet – Innovation – Pålitlighet

Dessa tre löften har länge präglat vårt arbete, vilket är något vi är stolta över. Vi har dock ett jobb framför oss att klargöra dem för våra kunder och genom att tydligt leva upp till dem skilja oss från våra branschkollegor. Det är ett arbete som vi nu har startat och kommer att återvända till senare.

Nya webbplatser

Vi har också tagit tillfället i akt att uppdatera våra webbplatser, Plastex.se och Plastteknik.se. På Plastex.se finns det nu möjlighet att ladda ner vår broschyr för kabelkanaler och klippprofiler.

Nu kan du också läsa om egenskaperna hos olika material och vilka typer av design och produktlösningar du kan skapa i plastprodukter (gångjärn, skruvfickor, skjut- och fjäderfunktioner osv.). Plastteknik.se har fått ett helt nytt utseende och innehåller intressant läsning om formsprutade delar och kundfodral som förhoppningsvis kommer att vara inspirerande att läsa om.

Allt från ett ställe

För dig som behöver kompositprodukter kan vi nu erbjuda alla våra kunder en komplett lösning. Helt enkelt en One Stop Shop med extrudering, formsprutning, efterbehandling och montering. Allt från ett ställe! Om detta brev har väckt några tankar eller idéer, tveka inte att kontakta mig. Jag är helt säker på att vi kan bidra med kunskap och engagemang i ditt projekt.

Hoppas att vi snart kan träffa dig. Vi ser fram emot att arbeta mer med dig.

Rulla till toppen